Monique Den DulkAdvocaat

  Biografie

  Monique den DULK behaalde haar diploma van licentiaat in de rechten in 1991 aan de KULeuven met onderscheiding.

  Zij begon haar stage aan de Balie van Leuven in 1991 bij Mr. Ivo MERCELIS. Op 1 september 2000 opende zij haar eigen advocatenkantoor in Leefdaal op de Neerijsesteenweg 6 bus 2.

  Naast haar algemene werkzaamheden als advocaat is zij ook sedert 1999 schuldbemiddelaar aan de Balie van Leuven en wordt zij tevens regelmatig aangesteld als curator over de onbeheerde nalatenschap.

  Zij neemt tevens engagementen op als lid van de commissie schuldbemiddeling bij de Orde van Vlaamse Balies en als lid van de Dialoogtafel Leuven (samenwerkingsverband tussen CAW, OCMW en de Leuvense Balie).

  Sinds 2018 is zij secretaris van de tuchtraad voor advocaten rechtsgebied Brussel.

  Contact

  Wettelijke info

  Uw advocaat en zijn kantoor

  U vertrouwt uw dossier toe aan mr. Monique den DULK. Mr. den DULK is advocaat in België, en is ingeschreven aan de balie van Leuven. Het kantoor van mr. den DULK is gevestigd te 3061 Leefdaal, Neerijse Steenweg 6 bus 2.

  Mr. den DULK oefent het beroep van advocaat uit onder de vorm van een BV. Haar BV heet DEN DULK MONIQUE-ADVOCATENKANTOOR.

  De zetel van het kantoor is gevestigd te 3061 Leefdaal, Neerijse Steenweg 6 bus 2. Het ondernemingsnummer van het kantoor van mr. den DULK is 861.432.947.

  Per e-mail kan u mr. den DULK bereiken via m.dendulk@advocatendendulk.be.

  De beroepsaansprakelijkheid van mr. den DULK is verzekerd via de collectieve polis Burgerlijke beroepsaansprakelijkheid van advocaten van de Orde van Vlaamse Balies bij Amlin Europe NV, Koning Albert II-laan 9, 1210 Brussel, makelaar is Vanbreda Risk & Benefits, Plantin en Moretuslei 297, 2140 Antwerpen.

  De polis die de beroepsaansprakelijkheid van mr. den DULK verzekert verleent voor de gevolgen van daden gepleegd in de hele wereld, voor activiteiten die de verzekerden uitvoeren vanuit hun in België gevestigd kantoor, onder voorbehoud van verduidelijkingen en uitzonderingen opgenomen in de polis burgerlijke aansprakelijkheid voor advocaten.

  Uw advocaat en zijn dienstverlening

  U kan bij mr. den DULK, terecht voor onder meer volgende diensten: het bekomen van advies in uiteenlopende rechtsmateries, begeleiding bij het bereiken van een minnelijke regeling, bijstand bij geschillen voor de rechtbank etc.

  Voor informatie of bij klachten

  Indien u verdere informatie wenst te bekomen of indien u een klacht heeft kan u mr. den DULK bereiken:

  via post op het adres: Neerijse Steenweg 6 bus 2, 3061 Leefdaal,
  via fax op het nummer: 02/784.39.74,
  via e-mail op het adres: m.dendulk@advocatendendulk.be,
  of via telefoon op het nummer: 02/784.27.90.